Mosquito: A színfalak mögött
  Kategria: Cikkek

James Warnez, a vilghr Fluffy, a nyulak rme cm gyerekmsor utn bebizonytotta, hogy a science fiction mfajban sem teljesen jratlan.„Tudod, a jvben minden kt nagyhatalomra szkl le: az Egyeslt llamokra s Knra, amelyek teljesen elpuszttjk egymst. Szval a koncepci az, hogy az letben maradottak megrklik a Fldet, s mindent Kanada s Ukrajna irnyt.”

Noha a Mosquito sorozatot egy exkluzv baseball kzvetts kedvrt megszntettk, Warnez nem adta fel, s a Universal stdijt flhasznlva leforgatta a Mosquito mozifilmet. (http://www.mosquitoverse.com/teaser.html)„Az n karakterek Calvin McKenzie, rviden Cal… amolyan seggfej… a kormny meglte a kutyjt, a macskjt, vagy valamit… s azta nem ugyanaz az ember.”

A linken tallhat filmen a forgats viszontagsgairl beszl a stb, s lehull a ftyol j nhny titokrl: mirt rgcsl rpt Winter, s milyen szemlyisgzavarokat okozott a haj doktornl az lland megerszakols.

„Ne mutasd a ldt, spoilerezed a pilotot! Mi? Hogy nem is mutatjk be a pilotot? […] Mirt mutatod meg nekik a sorozat sszes titkt?! Jzusom!”

A film szeptember 30-n kerl a mozikba, s mg Karcsony eltt leveszik a msorrl.A hivatalos szervek nyilatkozata: „Meggrjk, hogy olyan rosszul reklmozzuk ezt a filmet, amennyire csak lehet, aztn tl korn s villmcsapsszeren dobjuk be a kztudatba.”

A film hivatalos honlapja:
http://www.mosquitoverse.com/

Teaser s film a forgatsrl:
http://www.mosquitoverse.com/teaser.html

Helyi mirror:
Firefly.hu - letltsek

» Hanna


[Cmlap] [Sorozat] [Epizdok] [Szereplk] [Cikkek] [Kptr] [Linkek]
[Ksztk]

© firefly.hu